Om Oss

Anne-Charlotte Tikkanen, VD

 

Som hemvändare efter 16 år i Kanada samt USA har jag alltid haft hudvård och hälsa som intresse. Min önskan var och har alltid varit att arbeta med ett serviceyrke där jag samtidigt hjälper mina kunder med att få ta hand om sig själva samt att få känna och se tydliga resultat efter behandlingar, produkter etc. Efter utbildningen på 90-talet i Edmonton, Kanada har jag i stort sett arbetat heltid som hudterapeut och nagelteknolog. Eftersom att huden är kroppens största organ krävs det ständigt vidareutbildningar. Jag ses mycket hos utbildarna på Skin Concept Stockholm samt på Stureplanskliniken där jag även har ett mångårigt samarbete med Dr Pyra Haglund.

Målet är att alla ska trivas

Jag är mycket mån om att salongen ska kännas hemtrevlig och varm att komma till så att kunden känner sig lugn och välkommen. Jag värdesätter en bra relation med kunderna och alla blir individuellt behandlade. HUD ÄR MIN STORA PASSION….. Inget går upp emot att se en glad pigg frisk slät hud, och det kan alla ha oavsett ålder.


Nattis3

Nathalie Blomkvist

Nathalie Blomkvist är vår salongschef och har arbetat hos oss sedan 2006. Hon gör behandlingar såsom naglar, make up-konsultationer, vaxning, frans och bryn samt spraytan.

 


Ida-Granqvist_200

Ida Granqvist

Ida Granqvist är vår fransstylist, hon jobbar med singelmetod och volym i syntet och silke. Ida gör även pedikyr samt gellack på tånaglarna. Utöver det är Ida utbildad brynstylist vilket innebär att hon gör 3D-bryn med microblading-metoden.

 

 

 

 


Stine Landin

Stine Landin har varit hos oss sedan 2015 och gör naglar, färg
och form av bryn, fransfärgning och spraytan. Hon har även
fått börja sköta om webben och våra grafiska utföranden så
som prislistor etc.

 

 

 

 


Vilma Sjöö

Vilma Sjöö pluggar till stylist på Realgymnasiet i Gävle och
praktiserar hos oss några dagar i veckan sedan 2017.
Under sommaren jobbar hon hos oss med att göra naglar,
spraytan, färg och form av bryn, fransfärgning samt Make Up.

 

 


Vi önskar alla våra kunder, nya som gamla, varmt välkommen på en skön behandling hos oss!