Om Oss

Anne-Charlotte Tikkanen, VD

 

Som hemvändare efter 16 år i Kanada samt USA har jag alltid haft hudvård och hälsa som intresse. Min önskan var och har alltid varit att arbeta med ett serviceyrke där jag samtidigt hjälper mina kunder med att få ta hand om sig själva samt att få känna och se tydliga resultat efter behandlingar, produkter etc. Efter utbildningen på 90-talet i Edmonton, Kanada har jag i stort sett arbetat heltid som hudterapeut och nagelteknolog. Eftersom att huden är kroppens största organ krävs det ständigt vidareutbildningar. Jag ses mycket hos utbildarna på Skin Concept Stockholm samt på Stureplanskliniken där jag även har ett mångårigt samarbete med Dr Pyra Haglund.

Målet är att alla ska trivas

Jag är mycket mån om att salongen ska kännas hemtrevlig och varm att komma till så att kunden känner sig lugn och välkommen. Jag värdesätter en bra relation med kunderna och alla blir individuellt behandlade. HUD ÄR MIN STORA PASSION….. Inget går upp emot att se en glad pigg frisk slät hud, och det kan alla ha oavsett ålder.


Rebecca Hansson

Diplomerad nagelteknolog med mångårig vana. Rebecca utför också lash- & browlift, spraytan, vaxning och kommer att arbeta med Jane Iredale makeup.

 

 

Malin Andersson

Legitimerad sjuksköterska & specialistutbildad inom intensivvård.
Malin kommer att jobba med Profhilo injektioner på Lottas.

 

 

Agnes Fredin

Agnes studerar på stylistlinjen i Gävle och börjar tredje året efter sommaren. Agnes kommer jobba extra på Lottas under sommaren och kommande läsår. Utbildad och diplomerade manikyrist. Utbildas till nagelterapeut, makeupartist, hårstylist och style advisor.

 

 


Vi önskar alla våra kunder, nya som gamla, varmt välkommen på en skön behandling hos oss!